• Kärrtorp Centrum - Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov

 • Jobba hos oss


  Leg. Veterinär
  Vi söker nu en veterinär till vårt team som vill vara med och utvecklas och växa tillsammans med oss. Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet inom yrket och som motiveras av att jobba brett inom veterinärmedicinska frågor. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanande miljö där ingen dag är den andra lik.
  Zootopia Vet. är en dagklinik som har öppet fem dagar i veckan. Kliniken har fräscha lokaler, med fin utrustning och stor välsorterad butik. Här jobbar ett team av sex medarbetare, både veterinärer, leg. djursjukskötare och djurvårdare.

  Tjänsten är hel- eller deltid med tillträde snarast.
  Skicka din intresseanmälan till nyttjobb@zootopiavet.se

  Leg. Djursjukskötare
  Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med narkoskunskaper eller en vilja att lära. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav då stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och högt ansvarstagande.

  Djurvårdare (nivå 2 eller 3).
  Arbetsuppgifterna varierar från reception till poliklinik vilket ger en nära kontakt med kunder och patienter.
  Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav då stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och högt ansvarstagande. Som person är du positiv och engagerad samt klarar att hålla fokus i pressade situationer och tycker det är viktigt att ge kunderna ett trevligt bemötande.

  Båda tjänsterna är hel- eller deltid med tillträde snarast.
  Skicka din intresseanmälan till nyttjobb@zootopiavet.se