• Kärrtorp Centrum - Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov

 • Boka tid

 • Besök som bokas online ska gälla djur som för övrigt är stabila och inte har misstanke om/kända smittsamma sjukdomar/feber. Har du frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss per telefon eller fylla i nedanstående formulär så skickas ett e-post meddelandet till oss och vi tar därefter kontakt med dig! Vi besvarar din bokning inom 24 timmar (helgfri vardag) med bekräftelse om tid och datum.

  OBS! Vid akuta fall ber vi er alltid att kontakta oss per telefon 08-659 20 50 då vi inte kan garantera ett omedelbart svar via mail! 

 • Betalningsvillkor

  Betalning sker vid besöket med kontanter eller kort, vi tar de vanligaste betal-/kreditkorten. Vi har tyvärr idag ingen möjlighet till att lämna faktura.

 • Avbokningsregler

  Uteblivet poliklinikbesök som ej har avbokats 24 timmar innan avtalad tid, debiteras med en avgift på 500: -.
  Avbokning mindre än 48 timmar innan avtalad tid till operation  eller där besök uteblir, debiteras med 800:-

  Avbokning skall ske via telefon 08-659 20 50 under våra öppettider eller via e-mail: boka@zootopiavet.se

 • Registrering

  Skicka 

 • GDPR
  Vi hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation, 2018) och svensk lagstiftning. Till personuppgifter räknas namn, personnummer/födelsedatum, e-post, tel.nr, försäkringsnummer samt annan information relevant för verksamheten.Vi sparar och hanterar personuppgifter för journalföring. Enligt Lag om verksamhet inom djurens hälso- och sjukvård (2009:302) krävs journalföring för samtliga förrättningar, samt att dessa journaler sparas i minst 5 år. Enligt Lag om ändring i bokföringslagen (2010:1514) krävs lagring av bokföringsuppgifter i minst 7 år. Vid registrering i vårt journalsystem ger Ni automatiskt samtycke till lagring av Era personuppgifter.