• Kärrtorp Centrum - Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov

 • Beteendemottagning

 • Hundpsykolog & Hundägarcoach

  Karolina är dipl. Hundpsykolog/Hundproblemutredare och dipl. Hundinstruktör med vidareutbildning inom etologi och beteendebiologi och är en utav Zootopia Veterinärkliniks samarbetspartners. Karolina har mottagning efter tidsbokning på djurkliniken.

  Till veterinärklinikens beteendemottagning kan ni komma både för råd kring små problem i vardagen och för hjälp och stöd vid större beteendeproblematik.

  Har du en hund som i det stora hela fungerar bra men beter sig på ett besvärligt sätt i en viss situation? Kanske har du funderingar kring rumsrenhet, kloklippning, hundmöten eller hur du ska få din hund att varva ner? Eller är problemen större och vardagen med hunden har börjat inskränkas så att det är svårt att ha hund på det sätt du skulle vilja? Det kan vara svårt att gå på promenad, att bjuda hem gäster, att ta med hunden bort eller lämna den själv.

  Oavsett om problemen är små eller stora är du välkommen att boka tid för råd, hjälp och stöd! Din hunds unika förutsättningar, behov och välfärd är alltid i fokus!

  Välkommen att boka tid direkt hos Karolina via e-mail eller telefon.

  Karolina Lasses
  Mail: info@kynologia.se
  Tel: 070-743 68 93