• Kärrtorp Centrum - Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov

 • Vi som jobbar här

 • Zootopia Veterinärklinik startade 2015 i ljusa trevliga lokaler på Lågskärsvägen 4 i Kärrtorp C. Vår ambition är att ge våra kunder personlig service i kombination med förstklassig djursjukvård. Vi har specialiserat oss på undersökning och behandling av hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Vi utför dagligen polikliniska undersökningar och medicinska utredningar, mjukdelskirurgi, tandbehandling/operation, tandröntgen. Kliniken är uppdaterad med den senaste tekniken och har en fullt utrustad operationssal, röntgen samt laboratorium.

 • Sunniva

  Leg. Veterinär

  Sunniva utbildade sig till veterinär på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala. Hon har tidigare arbetat på bl a:

  - Distriktsveterinärerna
  - Haninge Djurklinik
  - Tassarnas Djurklinik

  Sunniva har ett brett och gediget intresse för veterinärmedicin, men ska något område framhållas som extra intressant blir det kirurgi och tandsjukdomar/tandhälsa hos hund och katt. Hemma finns hunden Ratata (American Hairless Terrier) och katten Nelly (Sphynx).

 • Onofre

  Leg. Veterinär

  Onofre tog veterinärexamen 2003 på Universidad de Murcia i Spanien och har arbetat med svensk legitimation sedan 2010. Onofre är även utbildad på Veterinary College i Knoxville Tennessee, École Nationale de Toulouse, Frankrike samt vidareutbildad som djurakupunktör på Veterinary College University of Florida sedan 2006.

  Onofre började sitt arbete i Sverige på Strömsholms specialistdjursjukhus där han utvecklade sitt intresse inom kirurgi och tänder. Därefter har han även jobbat på flera mindre kliniker. Det största intresseområde är kirurgi, sårvård och odontologi.

  När Onofre inte jobbar spenderar han mycket tid med sin familj. Dagarna hemma spenderas ofta med att leka sina barn.

 • Johan

  Leg. Djursjukskötare

  Johan är utbildad leg. djursjukskötare och har över 15 års erfarenhet. Han har under dessa år gått ett flertal utbildningar och mindre föreläsningar genom åren. 

  Johan har tidigare arbetat på flera olika kliniker, där han även ansvarat för röntgen.
  Johan träffar ni på polikliniken och röntgen (bl a vid HD/ED).

  Johans specialintressen är röntgen och friskvård. Hemma finns amerikanska bulldoggen Gaia.

   

 • Cattis

  Leg. Djursjukskötare

  Cattis är utbildad leg. djursjukskötare och har över 20 års erfarenhet som narkossköterska för hundar, katter och gnagare. Hon har under dessa år gått ett flertal större anestesiutbildningar och mindre föreläsningar genom åren. 

  Cattis har tidigare arbetat på ett flertal olika kliniker både mindre och större (även som operationsansvarig). Hon har även arbetat på  Regiondjursjukhuset Bagarmossens operationsavdelningen och har erfarenhet av sövning på akuta och djur i sämre kondition.

  Cattis specialintressen är anestesi och tandsjukdomar/tandhälsa. Hemma finns hundarna jaktlabradorerna Coffey, Blake, Bossy.

   

 • Johanna

  Leg. Djursjukskötare

  Johanna är utbildad leg. djursjukskötare och har över 20 års erfarenhet som narkossköterska för hundar, katter. 

  Johanna har tidigare arbetat på ett flertal olika kliniker både mindre och större. Hon har arbetat operationsavdelningen på bl a Nacka Djurklinik och Regiondjursjukhuset Bagarmossen. Hon har erfarenhet av sövning på akuta och djur i sämre kondition.

  Johannas specialintressen är anestesi.

   

 • Stjepan

  Djurvårdare (Utökad Nivå)

  Stjepan jobbar som djurvårdare med utökad behörighet hos oss sedan hösten 2021.

  Han utbildades till Leg. Veterinär i Bosnien 2018.

 • Alice

  Djurvårdare (Utökad nivå)

  Alice jobbar som djurvårdare med utökad behörighet hos oss sedan hösten 2022.
  Henne träffar ni oftast i receptionen, telefonen och i vår butik men även ibland inne på kliniken.

  Alices intressen är djur, djur och åter djur.
  Hemma finns hunden  Gonzo, som hon gärna tar långa promenader i skogen med.