• Kärrtorp Centrum - Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov

 • Vi som jobbar här

 • Zootopia Veterinärklinik startade 2015 i ljusa trevliga lokaler på Lågskärsvägen 4 i Kärrtorp C. Vår ambition är att ge våra kunder personlig service i kombination med förstklassig djursjukvård. Vi har specialiserat oss på undersökning och behandling av hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Vi utför dagligen polikliniska undersökningar och medicinska utredningar, mjukdelskirurgi, tandbehandling, tandröntgen. Kliniken är uppdaterad med den senaste tekniken och har en fullt utrustad operationssal.

 • Sunniva Elwing

  Leg. Veterinär

  Sunniva utbildade sig till veterinär på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala. Hon har tidigare arbetat på bl a:

  - Distriktsveterinärerna
  - Haninge Djurklinik
  - Tassarnas Djurklinik

  Sunniva har ett brett och gediget intresse för veterinärmedicin, men ska något område framhållas som extra intressant blir det kirurgi och tandsjukdomar/tandhälsa hos hund och katt. Hemma finns hunden Ratata (American Hairless Terrier) och katten Nelly (Sphynx).

 • Hilde Skåret

  Leg. Veterinär

  Hilde tog sin veterinärexamen 2005 och är utbildad på The Royal (Dick) School of Veterinary Studies, University of Edinburgh. Hon började arbeta hos oss i juli 2018. Hilde har tidigare arbetat på:

  - Distriktsveterinärerna 2006-2008
  - Regiondjursjukhuset Strömsholm 2008-2009
  - Nyköpings Smådjursklinik 2009-2011
  - Värmdö Djurklinik 2011-2018

  Hildes specialintressen är ultraljud och kirurgi. Hon har även en bred kunskap inom medicin.

 • Boel Sandros

  Leg. Veterinär (Konsult)

  Boel tog veterinärexamen från Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) 2008 och har därefter arbetat på bl.a:

  - Djurakuten
  - Värmdö Djurklinik
  - Statens Veterinärmedicinska Anstalt (SVA)

  Hon är särskilt intresserad av medicinska utredningar, mag-tarmproblem samt hudåkommor. Fritiden tillbringar hon gärna i nackareservatet med sin livliga boxer Preben.

 • Jenny Garcìa

  Djurvårdare (utökad nivå)

  Jenny är djurvårdare, anställd sedan 2018. Arbetar huvudsakligen på polikliniken. Hemma i Colombia arbetade hon som veterinär. Hon har en katt hemma hos sina föräldrar.

 • Titti Altebring

  Djurvårdare (utökad nivå)

  Titti är djurvårdare samt utbildad kostrådgivare och hundfysioterapeut (2005).
  Privat har djurintresset har alltid varit stort, många djur har funnits och passerat genom familjens hem som t ex undulater, papegojor, kanin, marsvin, råttor, fiskar, katter och hundar. Familjen har även en kennel och har fött upp greyhounds samt varit aktiva inom hundsporten - Greyhoundracing sedan 1988.

 • Louise Puurtinen

  Djurvårdare (utökad nivå)

  Louise är djurvårdare, anställd 2015. Hon jobbar mestadels på polikliniken men kan även finnas på någon av de andra avdelningarna.
  Louise är för tillfället under utbildning till Leg. djursjukskötare