• Kärrtorp Centrum - Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov

 • Vi som jobbar här

 • Zootopia Veterinärklinik startade 2015 i ljusa trevliga lokaler på Lågskärsvägen 4 i Kärrtorp C. Vår ambition är att ge våra kunder personlig service i kombination med förstklassig djursjukvård. Vi har specialiserat oss på undersökning och behandling av hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Vi utför dagligen polikliniska undersökningar och medicinska utredningar, mjukdelskirurgi, tandbehandling, tandröntgen (inom kort). Kliniken är uppdaterad med den senaste tekniken och har en fullt utrustad operationssal.

 • Sunniva Elwing

  Leg. Veterinär

  Sunniva utbildade sig till veterinär i Uppsala och hon har tidigare arbetat på bl a Haninge Djurklinik, Tassarnas Djurklinik i Töreboda och som Distriktsveterinär.  Sunniva har ett brett och gediget intresse för veterinärmedicin, men ska något område framhållas som extra intressant blir det kirurgi och tandsjukdomar/tandhälsa hos hund och katt. Fritiden ägnas däremot åt större djur - då är det hästar och ridning som gäller! Hemma finns också hunden Ratata (American Hairless Terrier).

 • Louise

  Djurvårdare på utökad nivå

  Louise tycker att hennes arbete är väldigt roligt och omväxlande och hon vill med sin kunskap och engagemang göra ert besök hos oss så trevligt som möjligt för både djuren och djurägaren! Louise har alltid haft ett stort intresse för djur och hållit på med alltifrån hästar till kaniner sedan hon var liten och bestämde sig tidigt att det var veterinär hon vill utbilda sig till.
  I övrigt tillbringar Louise sin lediga tid helst utomhus i naturen och kanske främst i vatten i alla dess former. Att vistas vid den härliga Värmdö kusten är inte fel sätt att koppla av på.

 • Titti

  Hundfysioterapeut & Djurvårdare

  Titti är utbildad hundfysioterapeut (2005) och har ett brett och gediget intresse för leder och muskler, ska något behandlingsteknik framhållas som extra intressant blir det behandling med ultraljud (ljudvågor som går på djupet av musklerna) eller elektroterapi.
  Djurintresset har alltid varit stort och man blir aldrig fullärd - var dag lär vi oss något nytt. Många djur har funnits och passerat genom familjens hem som t ex undulater, papegojor, kanin, marsvin, råttor, fiskar, katter och hundar. Vi har även en kennel och har fött upp greyhounds samt varit aktiva inom hundsporten - Greyhoundracing sedan 1988. I övrigt så är jag utbildad kostrådgivare.

 • Tina

  Djurvårdare på utökad nivå